Billig og lynhurtig levering

Aloe Vera King

Aloe Vera drikke bliver mere og mere populære, og nu kan du bestille dem på nemdrikke.dk. Vi er specialister i levering af drikkevarer, og du får din bestilling hurtigt - leveret hvor du ønsker.

Vi bestræber os på altid at holde ordrer fri for omkostninger til fragt, er vi nødt til at indregne fragt i din ordre kontakter vi dig for nærmere aftale. Ring til os på telefon 26 79 47 07 for at høre mere om dette.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Om Aloe Vera King

Aloe Vera King er den bedst sælgende aloe drik i verden. Læskedrikkene fremstilles af 100 % naturlige ingredienser og med økologisk aloe. Drikken er den eneste USDA og EU certificerede økologiske aloe drik i verden. Drikkene er tildelt adskillige priser, blandt andet ITQI Superior Taste Award og Golden Europe Award.

Læskedrikkene fra Aloe Vera King indeholder mere aloe vera end nogen anden aloe drik på markedet. Hos nemdrikke.dk finder du følgende smagsvarianter: tranebær, mango, original, fersken, granatæble, hindbær, jordbær, appelsin og ananas.

Aloe Vera King fremstilles af OKF koncernen, som har et kæmpe udvalg af mere end 750 forskellige slags drikkevarer, alle fremstillet af naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer.

Hvorfor er aloe vera sundt?

Aloe vera planten har været kendt for sine mange helende egenskaber igennem årtusinder. Planten blev og bliver blandt andet brugt til behandling af forbrændinger, sårheling og hudpleje. Senere hen har man opdaget, at man også kan bruge planten til indvortes brug, hvor den blandt andet styrker immunforsvaret, lindrer halsbrand og bringer syre/base balancen i kroppen i orden.

Andre fordele er, at planten forebygger forstoppelse og løs mave, sikrer et stabilt blodsukkerniveau og renser din krop for affaldsstoffer. Udover at være en læskende drik, er der altså rigtig mange andre fordele ved at snuppe en aloe drik engang imellem.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.