Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Aloe Vera King

Aloe Vera drikke bliver mere og mere populære, og nu kan du bestille dem på nemdrikke.dk. Vi er specialister i levering af drikkevarer, og du får din bestilling hurtigt - leveret hvor du ønsker. Vi giver dig gratis fragt på Sjælland, når du bestiller 10 eller flere kasser drikkevarer ad gangen. Skal vi levere til Fyn og Jylland, kommer der et fragtgebyr på 450 kr. oven i prisen - dog er det muligt at få gratis fragt ved store ordrer. Ring til os på telefon 26 35 36 46 for at høre mere om dette.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Aloe Vera King

Aloe Vera King er den bedst sælgende aloe drik i verden. Læskedrikkene fremstilles af 100 % naturlige ingredienser og med økologisk aloe. Drikken er den eneste USDA og EU certificerede økologiske aloe drik i verden. Drikkene er tildelt adskillige priser, blandt andet ITQI Superior Taste Award og Golden Europe Award.

Læskedrikkene fra Aloe Vera King indeholder mere aloe vera end nogen anden aloe drik på markedet. Hos nemdrikke.dk finder du følgende smagsvarianter: tranebær, mango, original, fersken, granatæble, hindbær, jordbær, appelsin og ananas.

Aloe Vera King fremstilles af OKF koncernen, som har et kæmpe udvalg af mere end 750 forskellige slags drikkevarer, alle fremstillet af naturlige ingredienser uden tilsætningsstoffer.

Hvorfor er aloe vera sundt?

Aloe vera planten har været kendt for sine mange helende egenskaber igennem årtusinder. Planten blev og bliver blandt andet brugt til behandling af forbrændinger, sårheling og hudpleje. Senere hen har man opdaget, at man også kan bruge planten til indvortes brug, hvor den blandt andet styrker immunforsvaret, lindrer halsbrand og bringer syre/base balancen i kroppen i orden. Andre fordele er, at planten forebygger forstoppelse og løs mave, sikrer et stabilt blodsukkerniveau og renser din krop for affaldsstoffer. Udover at være en læskende drik, er der altså rigtig mange andre fordele ved at snuppe en aloe drik engang imellem.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked