Billig og lynhurtig levering

Søbogaard saft

Nu er det blevet supernemt at bestille økologisk saft fra Søbogaard. Nemdrikke.dk fører et stort udvalg af de kendte safter på glasflaske. Vi tilbyder gratis levering på Sjælland, hvis du bestiller mere end 10 kasser drikkevarer. Ved levering på Fyn og i Jylland tillægges der et transportgebyr på 450 kr., men ved større ordrer er der mulighed for at få fragten gratis - kontakt os på telefon 26 79 47 07 for at høre nærmere. Se hele udvalget af safter og udfyld bestillingsseddel.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Om Søbogaard

Søbogaard ligger i smukke omgivelser ved Kimmerslev Sø nær Roskilde. Virksomheden startede som en honningproduktion, men siden er sortimentet blevet udvidet med saft, marmelade og øl - og safterne er nok en af de ting, Søbogaard er mest kendt for.

Firmaet stod bag den allerførste økologiske hyldeplantage i Danmark, og var de første til at få hyldeblomstdrik ind på det danske marked. Virksomheden introducerede de lækre, økologiske safter på cafeerne for næsen af store internationale selskaber. Der benyttes så vidt muligt danske råvarer til produktionen, og produkternes kvalitet er så høj, at den verdensberømte restaurant el Bulli benytter dem i køkkenet.

Varianter

Der findes en lang række saftvarianter fra Søbogaard, alle lige lækre. Og nemdrikke.dk fører naturligvis hele sortimentet. De økologiske drikke består af ganske få, økologiske ingredienser, hvilket betyder, at du kan nyde disse læskedrikke med god samvittighed.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.