Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Søbogaard saft

Nu er det blevet supernemt at bestille økologisk saft fra Søbogaard. Nemdrikke.dk fører et stort udvalg af de kendte safter på glasflaske. Vi tilbyder gratis levering på Sjælland, hvis du bestiller mere end 10 kasser drikkevarer. Ved levering på Fyn og i Jylland tillægges der et transportgebyr på 450 kr., men ved større ordrer er der mulighed for at få fragten gratis - kontakt os på telefon 26 35 36 46 for at høre nærmere. Se hele udvalget af safter og bestil her.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Søbogaard

Søbogaard ligger i smukke omgivelser ved Kimmerslev Sø nær Roskilde. Virksomheden startede som en honningproduktion, men siden er sortimentet blevet udvidet med saft, marmelade og øl - og safterne er nok en af de ting, Søbogaard er mest kendt for. Firmaet stod bag den allerførste økologiske hyldeplantage i Danmark, og var de første til at få hyldeblomstdrik ind på det danske marked. Virksomheden introducerede de lækre, økologiske safter på cafeerne for næsen af store internationale selskaber. Der benyttes så vidt muligt danske råvarer til produktionen, og produkternes kvalitet er så høj, at den verdensberømte restaurant el Bulli benytter dem i køkkenet.

Varianter

Der findes en lang række saftvarianter fra Søbogaard, alle lige lækre. Og nemdrikke.dk fører naturligvis hele sortimentet. De økologiske drikke består af ganske få, økologiske ingredienser, hvilket betyder, at du kan nyde disse læskedrikke med god samvittighed.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked