Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Gazoz sodavand

Gazoz har længe været en meget populær sodavand i Tyrkiet, hvor den stammer fra, og flere og flere dansker har kastet deres kærlighed på denne læskedrik. Den kan være vanskelig at finde i Danmark, men nu kan du bestille den hos nemdrikke.dk.

Bestil drikken her

Du får gratis fragt på Sjælland, hvis du køber mere end 10 kasser drikkevarer. Skal vi levere til Fyn og Jylland kommer der et leveringsgebyr på 450 kr. - men ved store ordrer er det muligt at aftale gratis levering. Ring til os på telefon 26 35 36 46 for at aftale nærmere.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Hvad er Gazoz?

Som nævnt er Gazoz en tyrkisk sodavand, hvor den længe før Coca-Colas indtog var den mest populære læskedrik. Drikken har bevaret sin popularitet igennem årene og forhandles nu i en række andre lande. Drikken er for eksempel meget populær i USA.

Gazoz smager lidt anderledes end andre sodavand, da den ikke er nær så sød og derfor har en mere frisk og frugtagtig smag. Den smager let og perlende og går derfor rigtig godt sammen med et måltid - men den kan selvfølgelig også nydes alene, som en tørstslukker på en varm sommerdag.

Det er de færreste supermarkeder, der har denne sodavand på hylderne, og det er ærgerligt, for den bliver mere og mere populær i Danmark - blandt andet i takt med at flere og flere danskere smager sodavanden på deres ferier i Tyrkiet. Derfor har nemdrikke.dk valgt at have den skønne læskedrik i sortimentet - og vi anbefaler, at du bestiller en ekstra kasse, for Gazoz har det med at forsvinde hurtigt!

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked