Billig og lynhurtig levering

Gazoz sodavand

Gazoz har længe været en meget populær sodavand i Tyrkiet, hvor den stammer fra, og flere og flere dansker har kastet deres kærlighed på denne læskedrik. Den kan være vanskelig at finde i Danmark, men nu kan du bestille den hos nemdrikke.dk.

Du får gratis fragt på Sjælland, hvis du køber mere end 10 kasser drikkevarer. Skal vi levere til Fyn og Jylland kommer der et leveringsgebyr på 450 kr. - men ved store ordrer er det muligt at aftale gratis levering. Ring til os på telefon 26 79 47 07 for at aftale nærmere.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Hvad er Gazoz?

Som nævnt er Gazoz en tyrkisk sodavand, hvor den længe før Coca-Colas indtog var den mest populære læskedrik. Drikken har bevaret sin popularitet igennem årene og forhandles nu i en række andre lande. Drikken er for eksempel meget populær i USA.

Gazoz smager lidt anderledes end andre sodavand, da den ikke er nær så sød og derfor har en mere frisk og frugtagtig smag. Den smager let og perlende og går derfor rigtig godt sammen med et måltid - men den kan selvfølgelig også nydes alene, som en tørstslukker på en varm sommerdag.

Det er de færreste supermarkeder, der har denne sodavand på hylderne, og det er ærgerligt, for den bliver mere og mere populær i Danmark - blandt andet i takt med at flere og flere danskere smager sodavanden på deres ferier i Tyrkiet. Derfor har nemdrikke.dk valgt at have den skønne læskedrik i sortimentet - og vi anbefaler, at du bestiller en ekstra kasse, for Gazoz har det med at forsvinde hurtigt!

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.