Billig og lynhurtig levering

San Pellegrino kildevand og sodavand

Hos nemdrikke.dk er det enkelt at bestille drikkevarer fra San Pellegrino. Vi fører et stort udvalg af både kildevand og sodavand, og når du har bestilt, leverer vi til døren. Vi forsøger altid at holde ordrer fri for omkostninger til fragt, er vi nødt til at indregne fragt i din ordre kontakter vi dig for nærmere aftale. Kontakt os på telefon 26 79 47 07 for mere information.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Om San Pellegrino

I mere end et århundrede har San Pellegrino været et veletableret navn, synonymt med den højeste kvalitet. San Pellegrinos produkter distribueres i over 120 lande på alle fem kontinenter, og de repræsenterer alle kvalitet og excellence. Brandet er særligt kendt for sin ekstraordinære mineralvand.

Mineralvandenes oprindelse har et stærkt forhold til Italien og de to premiumvand Aqua Panne og S. Pellegrino udråbes af sommelierer, kokke og kendere som indbegrebet af italiensk livsstil og god smag. Blandt andet derfor findes disse mineralvande på nogle af verdens fineste restaurantborde.

Læskende frugtdrikke

Udover det kendte mineralvand producerer San Pellegrino også læskende frugtdrikke i sublim kvalitet. Den mest kendte er den lækre Aranciata, som er en boblende appelsindrik fremstillet af juicekoncentrat. Derudover findes en række andre varianter, alle med et element af citrus, og endelig en forfriskende tonicvand. Den første appelsinvand blev fremstillet i 1932, og læskedrikkene har sinde da opnået status af højeste kvalitet og et symbol på livsnydelse.

På glas og på dåse

Hos nemdrikke.dk finder du disse lækre drikkevarer i flere varianter. Sodavandene fås både på glasflaske og på dåse, alt efter hvad du foretrækker. Mineralvandene leveres på glasflaske eller plastflaske i forskellige størrelser.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.