Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

San Pellegrino kildevand og sodavand

Hos nemdrikke.dk er det enkelt at bestille drikkevarer fra San Pellegrino. Vi fører et stort udvalg af både kildevand og sodavand, og når du har bestilt, leverer vi til døren. Hvis du køber mere end 10 kasser tilbyder vi gratis levering på Sjælland. Til Fyn og Jylland pålægges et fragtgebyr på 450 kr. - men ved store ordrer er det muligt at opnå gratis levering. Kontakt os på telefon 26 35 36 46 for mere information.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om San Pellegrino

I mere end et århundrede har San Pellegrino været et veletableret navn, synonymt med den højeste kvalitet. San Pellegrinos produkter distribueres i over 120 lande på alle fem kontinenter, og de repræsenterer alle kvalitet og excellence. Brandet er særligt kendt for sin ekstraordinære mineralvand.

Mineralvandenes oprindelse har et stærkt forhold til Italien og de to premiumvand Aqua Panne og S. Pellegrino udråbes af sommelierer, kokke og kendere som indbegrebet af italiensk livsstil og god smag. Blandt andet derfor findes disse mineralvande på nogle af verdens fineste restaurantborde.

Læskende frugtdrikke

Udover det kendte mineralvand producerer San Pellegrino også læskende frugtdrikke i sublim kvalitet. Den mest kendte er den lækre Aranciata, som er en boblende appelsindrik fremstillet af juicekoncentrat. Derudover findes en række andre varianter, alle med et element af citrus, og endelig en forfriskende tonicvand. Den første appelsinvand blev fremstillet i 1932, og læskedrikkene har sinde da opnået status af højeste kvalitet og et symbol på livsnydelse.

På glas og på dåse

Hos nemdrikke.dk finder du disse lækre drikkevarer i flere varianter. Sodavandene fås både på glasflaske og på dåse, alt efter hvad du foretrækker. Mineralvandene leveres på glasflaske eller plastflaske i forskellige størrelser.

Se udvalget her

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked