Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Red Bull tilbud

Er du på jagt efter et godt Red Bull tilbud, er du kommet til det rette sted. Vi fører tre forskellige varianter af den populære energidrik - du bestiller online, så leverer vi til døren. Se vores udvalg af Red Bull tilbud her.

Vi tilbyder gratis levering på Sjælland, hvis du bestiller mere end 10 kasser drikkevarer. Ved levering til Fyn og Jylland tager vi et fragtgebyr på 450 kr. - det er dog også her muligt at opnå gratis levering ved større ordrer. Kontakt os på telefon 26 35 36 46 for at høre mere om, hvordan du får gratis levering.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Red Bull

Red Bull blev lanceret i 1987, og var ikke kun et helt nyt produkt, men også en helt ny produktkategori, nemlig energidrikke. Helt fra starten har Red Bull givet vinger til både ideer og mennesker. Energidrikken er værdsat af både topatleter, studerende og folk i krævende erhverv. Den er desuden populær til lange køreture. Firmaet står bag sponsorater af en lang række atleter og sports events.

Tre varianter af Red Bull

Når du skal vælge hvilket Red Bull tilbud, du skal benytte dig af, er det godt at vide lidt om de forskellige varianter af energidrikken. Den klassiske variant er en funktionel drik, som kvikker dig op. Energidrikken indeholder koffein, Taurin, vitaminer fra B-gruppen, sukker og alpint vand. Red Bull Sugarfree indeholder de samme opkvikkende ingredienser som den klassiske variant, men er uden sukker og har kun 3 kalorier per 100 ml. Red Bull Zero Calories består ligeledes af opkvikkende ingredienser, men har nul sukker og nul kalorier. Nemdrikke.dk fører naturligvis alle 3 varianter.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked