Billig og lynhurtig levering

Red Bull tilbud

Er du på jagt efter et godt Red Bull tilbud, er du kommet til det rette sted. Vi fører tre forskellige varianter af den populære energidrik - du bestiller online, så leverer vi til døren. Se vores udvalg af Red Bull tilbud her.

Vi tilbyder gratis levering på Sjælland, hvis du bestiller mere end 10 kasser drikkevarer. Ved levering til Fyn og Jylland tager vi et fragtgebyr på 450 kr. - det er dog også her muligt at opnå gratis levering ved større ordrer. Kontakt os på telefon 26 79 47 07 for at høre mere om, hvordan du får gratis levering.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Om Red Bull

Red Bull blev lanceret i 1987, og var ikke kun et helt nyt produkt, men også en helt ny produktkategori, nemlig energidrikke. Helt fra starten har Red Bull givet vinger til både ideer og mennesker. Energidrikken er værdsat af både topatleter, studerende og folk i krævende erhverv. Den er desuden populær til lange køreture. Firmaet står bag sponsorater af en lang række atleter og sports events.

Tre varianter af Red Bull

Når du skal vælge hvilket Red Bull tilbud, du skal benytte dig af, er det godt at vide lidt om de forskellige varianter af energidrikken. Den klassiske variant er en funktionel drik, som kvikker dig op.

Energidrikken indeholder koffein, Taurin, vitaminer fra B-gruppen, sukker og alpint vand. Red Bull Sugarfree indeholder de samme opkvikkende ingredienser som den klassiske variant, men er uden sukker og har kun 3 kalorier per 100 ml.

Red Bull Zero Calories består ligeledes af opkvikkende ingredienser, men har nul sukker og nul kalorier. Nemdrikke.dk fører naturligvis alle 3 varianter.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.