Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Få leveret dine Cocio til døren

Nemdrikke.dk er specialiseret i levering af drikkevarer til døren. Vi har mange års erfaring med levering af kildevand og har de seneste år udvidet forretningen til at omfatte levering af en lang række drikkevarer og læskedrikke. Det er nemt og enkelt at bestille din kakaomælk online - og vi leverer hurtigt og stiller dine varer, hvor du ønsker det. Bestiller du 10 kasser eller mere, er der gratis levering på Sjælland. Ved levering til Fyn og Jylland pålægges der er transportgebyr på 450 kr., men det er muligt at få gratis levering ved større ordrer - kontakt os gerne for at høre mere på telefon 26 35 36 46 eller email: info@nemdrikke.dk.

Bestil dine drikkevarer her
Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Om Cocio kakaomælk

Cocio er den kendte og elskede danske chokolademælk, som stammer helt tilbage fra 1951, hvor Anker Pallesen førte sin drøm om at lave verdens bedste chokolademælk ud i livet. Han brugte oceaner af tid og eksperimenterede i køkkenet sammen med sin kone Ella, indtil de kom frem til den fantastiske opskrift, der blot indeholder tre ingredienser: mælk, kakao og sukker.

Igennem årene har brandet vokset sig større og større og er blevet en betragtelig eksportvare. Det første eksportland var Sverige, som snart blev efterfulgt af Norge. I dag eksporteres den elskede kakaomælk til en lang række lande, og fabrikken fremstiller mere end 800.000 dåser og flasker med Cocio hver eneste dag.

Flere forskellige kakaomælk

I en lang årrække fandtes kun den originale kakaomælk, men efterhånden er der kommet en række relaterede produkter til. Kakaodrikken findes i udgaverne Classic, Cocio One (kalorielet), Rich Dark Taste og økologisk. Dertil findes der Cocio milkshakes og is. Sidste skud på stammen er Cocio Energy som kombinerer kakaomælken med guavaplanten.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked