Billig og lynhurtig levering

Få leveret dine Cocio til døren

Nemdrikke.dk er specialiseret i levering af drikkevarer til døren. Vi har mange års erfaring med levering af kildevand og har de seneste år udvidet forretningen til at omfatte levering af en lang række drikkevarer og læskedrikke.

Det er nemt og enkelt at bestille din kakaomælk online - og vi leverer hurtigt og stiller dine varer, hvor du ønsker det.Vi forsøger altid at holde ordrer fri for omkostninger til fragt, er vi nødt til at indregne fragt i din ordre kontakter vi dig for nærmere aftale - kontakt os gerne for at høre mere på telefon 26 79 47 07 eller email: info@nemdrikke.dk

Om Cocio kakaomælk

Cocio er den kendte og elskede danske chokolademælk, som stammer helt tilbage fra 1951, hvor Anker Pallesen førte sin drøm om at lave verdens bedste chokolademælk ud i livet. Han brugte oceaner af tid og eksperimenterede i køkkenet sammen med sin kone Ella, indtil de kom frem til den fantastiske opskrift, der blot indeholder tre ingredienser: mælk, kakao og sukker.

Igennem årene har brandet vokset sig større og større og er blevet en betragtelig eksportvare. Det første eksportland var Sverige, som snart blev efterfulgt af Norge. I dag eksporteres den elskede kakaomælk til en lang række lande, og fabrikken fremstiller mere end 800.000 dåser og flasker med Cocio hver eneste dag.

Flere forskellige kakaomælk

I en lang årrække fandtes kun den originale kakaomælk, men efterhånden er der kommet en række relaterede produkter til. Kakaodrikken findes i udgaverne Classic, Cocio One (kalorielet), Rich Dark Taste og økologisk. Dertil findes der Cocio milkshakes og is. Sidste skud på stammen er Cocio Energy som kombinerer kakaomælken med guavaplanten.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.