Billig og lynhurtig levering

Billige sodavand leveret til døren

På nemdrikke.dk er det enkelt at bestille dine billige sodavand. Benyt dig af vores bestillingsformular, så leverer vi dine sodavand og andre drikkevarer til døren. Bestil dine billige sodavand her.

Vi leverer som regel dagen efter din bestilling og afleverer dine varer, der hvor du ønsker det.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Ingen grund til at tage til Tyskland efter billige sodavand

Nogle synes måske stadig, at det er hyggeligt at tage en dagstur til Tyskland for at købe billige sodavand og andre drikkevarer. Men nemdrikke.dk er løsningen for dem, der ikke har tid eller lyst til at tage over grænsen og fragte varerne hjem selv.

Vi fører et bredt udvalg af læskedrikke til gode priser. Du finder både sodavand på dåse, glasflasker og halvanden liters flasker. Vi har alle de kendte brands og smagsvarianter fra for eksempel Coca-Cola, Faxe Kondi og Schweppes. Derudover finder du også både de eksklusive sodavand fra San Pellegrino og de billige Frem sodavand i vores sortiment. På nemdrikke.dk er der altså læskedrikke for enhver smag.

Uanset om du skal bestille drikkevarer til den store fest, til kontoret eller dig selv og din husstand - så er nemdrikke.dk det rigtige valg. Har du spørgsmål vedrørende din ordre, levering eller fragt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 79 47 07 .

Vores leveringstid er 1-5 hverdage, dog bestræber vi os altid på at levere dagen efter din bestilling i tidsrummet 8-16. Det er altid muligt at lave en særaftale om levering på et bestemt tidspunkt - også aften og i weekender.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.