Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Billige sodavand leveret til døren

På nemdrikke.dk er det enkelt at bestille dine billige sodavand. Benyt dig af vores bestillingsformular, så leverer vi dine sodavand og andre drikkevarer til døren. Bestil dine billige sodavand her.

Vi leverer som regel dagen efter din bestilling og afleverer dine varer, der hvor du ønsker det. Hvis du bestiller mere end 10 kasser sodavand, giver vi gratis levering på Sjælland. Ved levering på Fyn og i Jylland tager vi et fragtgebyr på 450 kr. - det er dog altid muligt at få gratis levering, hvis du afgiver en større ordre. Kontakt os for at høre mere om gratis levering.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Ingen grund til at tage til Tyskland efter billige sodavand

Nogle synes måske stadig, at det er hyggeligt at tage en dagstur til Tyskland for at købe billige sodavand og andre drikkevarer. Men nemdrikke.dk er løsningen for dem, der ikke har tid eller lyst til at tage over grænsen og fragte varerne hjem selv.

Vi fører et bredt udvalg af læskedrikke til gode priser. Du finder både sodavand på dåse, glasflasker og halvanden liters flasker. Vi har alle de kendte brands og smagsvarianter fra for eksempel Coca-Cola, Faxe Kondi og Schweppes. Derudover finder du også både de eksklusive sodavand fra San Pellegrino og de billige Frem sodavand i vores sortiment. På nemdrikke.dk er der altså læskedrikke for enhver smag.

Uanset om du skal bestille drikkevarer til den store fest eller til kontoret, så er nemdrikke.dk det rigtige valg. Har du spørgsmål vedrørende din ordre, levering eller fragt, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 26 35 36 46. Vores leveringstid er 1-5 hverdage, dog bestræber vi os altid på at levere dagen efter din bestilling i tidsrummet 8-16. Det er altid muligt at lave en særaftale om levering på et bestemt tidspunkt - også aften og i weekender.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked