Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Om os

Vi er professionelle leverandører af drikkevarer med flere års erfaring. Hos os finder du et stort sortiment af drikkevarer - kildevand, læskedrikke og sodavand. I vores store sortiment finder du et bredt udvalg af drikkevarer, der gør at du kan bestille alt til kontoret, virksomheden eller festen på en gang.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Vores leveringstid er 1-3 dage, men vi bestræber os altid på at levere dagen efter din bestilling. Har du brug for en hasteleverance eller levering uden for vores almindelige leveringstid (hverdag 8-16), er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi går meget langt for at sikre, at vores kunder er tilfredse, og vi er derfor altid til at tale med, hvis du har særlige behov. Ring hellere en gang for meget end en gang for lidt! Vi tilbyder også komplette erhvervsløsninger til virksomheder - kontakt os for at høre mere.

God service og rimelige priser

Vi gør alt for at give vores kunder en oplevelse af god service. Vi leverer hurtigt og stiller varerne, der hvor du ønsker. Vores priser er rimelige, og du får gratis levering på Sjælland, hvis du bestiller minimum 10 kasser. Levering af mindre end 10 kasser på Sjælland koster 250 kr. Levering på Fyn og i Jylland koster 450 kr. - dog kan der opnås gratis levering ved større ordrer. Kontakt os for at høre mere.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked