Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Handels- og leveringsbetingelser

Priser

Alle priser er eksklusive moms og pant.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Levering

Med mindre andet er aftalt, leverer vi som udgangspunkt dagen efter bestilling mellem kl. 8.00-16.00. Der kan dog være en leveringstid på op til 5 hverdagen. Leveringstid kan altid aftales efter dit behov for eksempel i weekender, aftentider eller en specifik dag og tid. Har du behov for akut levering, så kontakt os.

Ved bestilling af minimum 10 kasser er der gratis levering på Sjælland. Mindre bestillinger pålægges et fragtgebyr på 250 kr.

Ved levering på Fyn og i Jylland pålægges et fragtgebyr på 450 kr. Dog er det muligt at opnå gratis levering ved større bestillinger - kontakt os for at høre mere.

Ved ordre bliver der sendt en faktura, som skal betales inden 14 dage. I nogle tilfælde kan vi dog være nødsaget til at bede om forudbetaling eller depositum.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked