Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Sodavand på tilbud

Vi fører et bredt sortiment af sodavand til meget rimelige priser. Uanset om du har brug for drikkevarer til kantinen, kontoret, institutionen eller til den store fest, så kan vi levere. Vores store udvalg er så billigt, at du ikke behøver lede mere efter sodavand tilbud. Vi fører drikkevarer på dåse, i flaske og på glas og alle de kendte mærkevarer og smagsvarianter. Du finder blandt andet sodavand som Coca-Cola, Fanta, Sprite, Faxe Kondi, Pepsi, Schweppes og Nikoline. Herudover fører vi også de billige og skønne retro-sodavand fra Frem.

Se hele udvalget af sodavand her

Udover at kunne levere billige sodavand, er vi også leveringsdygtige inden for en lang række andre læskedrikke og kildevand. Du finder blandt andet energidrikke, Cocio, Tamek juice og de lækre safter fra Søbogaard. Af kildevand kan vi blandt andet tilbyde Aqua-d’or og San Pellegrino. Vi fører naturligvis også de lækre sodavand fra San Pellegrino.

Hurtig levering af sodavand

Når du bestiller, leverer vi oftest allerede dagen efter. Vores almindelige leveringstid er hverdage mellem 8.00 og 16.00, men har du behov for levering uden for dette tidsrum, for eksempel aften eller hverdage, kan dette altid aftales. Vi kan også sørge for hastelevering, hvis du har brug for akut levering af drikkevarer.

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Mulighed for gratis levering

Hvis du bestiller minimum 10 kasser, tilbyder vi gratis levering på hele Sjællland. Bestiller du en mindre mængde koster det et fragtgebyr på 250 kr. Levering til Fyn og Jylland koster 450 kr. - dog er det her også muligt at opnå gratis levering i forbindelse med større ordrer. Kontakt os på telefon 26 35 36 46 for at høre mere.

Vi går rigtig langt for at sikre, at vores kunder bliver tilfredse - har du spørgsmål vedrørende bestilling, levering eller priser, så kontakt os endelig. Vi er altid til at tale med og sammensætter gerne en specialtilpasset løsning, der passer til netop dine behov.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked