Billig og lynhurtig levering

Sodavand på tilbud

Vi fører et bredt sortiment af sodavand til meget rimelige priser. Uanset om du har brug for drikkevarer til kantinen, kontoret, institutionen, den store fest, så kan vi levere. Vores store udvalg er så billigt, at du ikke behøver lede mere efter sodavand tilbud.

Vi fører drikkevarer på dåse, i flaske og på glas og alle de kendte mærkevarer og smagsvarianter. Du finder blandt andet sodavand som Coca-Cola, Fanta, Sprite, Faxe Kondi, Pepsi, Schweppes og Nikoline. Herudover fører vi også de billige og skønne retro-sodavand fra Frem.

Udover at kunne levere billige sodavand, er vi også leveringsdygtige inden for en lang række andre læskedrikke og kildevand. Du finder blandt andet energidrikke, Cocio, Tamek juice og de lækre safter fra Søbogaard.

Af kildevand kan vi blandt andet tilbyde Aqua-d’or og San Pellegrino. Vi fører naturligvis også de lækre sodavand fra San Pellegrino.

Hurtig levering af sodavand

Når du bestiller, leverer vi oftest allerede dagen efter. Vores almindelige leveringstid er hverdage mellem 8.00 og 16.00, men har du behov for levering uden for dette tidsrum, for eksempel aften eller hverdage, kan dette altid aftales. Vi kan også sørge for hastelevering, hvis du har brug for akut levering af drikkevarer, det er også muligt selv at afhente bestillingen på vores adresse, blot noter dette ved indsendelse af din bestillingsseddel

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Hvis du bestiller minimum 10 kasser, tilbyder vi gratis levering på hele Sjællland. Bestiller du en mindre mængde koster det et fragtgebyr på 250 kr. Levering til Fyn og Jylland koster 450 kr. - dog er det her også muligt at opnå gratis levering i forbindelse med større ordrer. Kontakt os på telefon 26 79 47 07 for at høre mere.

Vi går rigtig langt for at sikre, at vores kunder bliver tilfredse - har du spørgsmål vedrørende bestilling, levering eller priser, så kontakt os endelig. Vi er altid til at tale med og sammensætter gerne en specialtilpasset løsning, der passer til netop dine behov. Kontakt os på telefon 26 35 36 46 for at høre mere.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.