Billig og lynhurtig levering

Drikkevarer til fest

Skal du købe drikkevarer til fest? Så er nemdrikke.dk løsningen for dig. Vi har et bredt sortiment af forskellige drikkevarer - du bestiller online, så leverer vi til døren.

Vi kontakter jer efter bestilling for nærmere aftale omkring levering af din ordre - kontakt os endelig på telefon 26 79 47 07 for at høre mere. Bestil dine drikkevarer til fest her.

Leveringspriser

Leveringen klarer vi normalt uden fragtomkostninger for jer, vi kontakter jer for nærmere aftale efter indsendt bestillingsseddel

Ved hastelevering eller levering på Fyn og i Jylland, kontakter vi jer hurtigst muligt for yderligere aftale om levering og fragtpris, efter I har sendt jeres bestilling

Det er også muligt selv at afhente fra vores lager, du kan vælge denne mulighed når du indsender din bestilling.

Hvor mange drikkevarer skal du købe til din fest?

Det kan være vanskeligt at ramme den rigtige mængde af drikkevarer til en fest. Vi er vel alle lidt nervøse for at løbe tør, og mange fristes derfor til at købe alt for mange drikkevarer for ’en sikkerheds skyld’.

Men det er nu lidt ærgerligt at stå tilbage dagen derpå med meget store mængder tilovers. Hvis du har brug for hjælp til beregning af mængderne, er du altid velkommen til at kontakte os. Ellers får du her et par tips til, hvad du skal tage med i overvejelserne:

  • Hvilken type fest er det? Hvor meget der bliver drukket afhænger meget af, hvad der fejres. Til en barnedåb eller konfirmation bliver der typisk drukket mindre end til et bryllup eller en rund fødselsdag.
  • Tag udgangspunkt i dig selv - hvor meget drak du selv, sidst du var til fest?
  • Hvem er gæsterne? Der er stor forskel på, hvor meget mænd og kvinder drikker - mænd drikker typisk dobbelt så meget som kvinder. Unge voksne drikker mere end ældre voksne. Og er der mange, der skal køre hjem, har det også en betydning. Vi håber disse råd kan hjælpe dig med at få bestilt den rette mængde drikkevarer til fest - og har du stadig brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Nemdrikke.dk tilbyder
hurtig levering
af drikkevarer og sodavand
i hele landet.
Vi leverer til erhverv.

Med vores kæmpe udvalg af
drikkevarer kan du nøjes med
at handle et sted.

Alle priser er eksklusiv moms og pant. Se prisen inkl. moms på din bestillingsseddel

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapporter
Link

Levering indenfor 24 timer

Leverering indenfor 24 timer på Sjælland
Gratis levering, hvis muligt, i hele landet

Kontakt os

Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.