Jeg accepterer

Hurtig levering

Komplette erhvervsløsninger

Danmarks største udvalg

15 års erfaring

NemDrikke.dk

Billig og lynhurtig levering - præcis som du ønsker det

Se hele udvalget her

Drikkevarer til fest

Skal du købe drikkevarer til fest? Så er nemdrikke.dk løsningen for dig. Vi har et bredt sortiment af forskellige drikkevarer - du bestiller online, så leverer vi til døren. Bestiller du mere end 10 kasser, får du gratis levering på hele Sjælland. Ved leveringer til Jylland og Fyn er vi nødsaget til at pålægge et fragtgebyr på 450 kr., men det er muligt at få gratis levering ved større ordrer - kontakt os endelig på telefon 26 35 36 46 for at høre mere. Bestil dine drikkevarer til fest her

Bliv kontaktet af os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer

Dine oplysninger videregives ikke til 3. part

Hvor mange drikkevarer skal du købe til din fest?

Det kan være vanskeligt at ramme den rigtige mængde af drikkevarer til en fest. Vi er vel alle lidt nervøse for at løbe tør, og mange fristes derfor til at købe alt for mange drikkevarer for ’en sikkerheds skyld’. Men det er nu lidt ærgerligt at stå tilbage dagen derpå med meget store mængder tilovers. Hvis du har brug for hjælp til beregning af mængderne, er du altid velkommen til at kontakte os. Ellers får du her et par tips til, hvad du skal tage med i overvejelserne:

  1. Hvilken type fest er det? Hvor meget der bliver drukket afhænger meget af, hvad der fejres. Til en barnedåb eller konfirmation bliver der typisk drukket mindre end til et bryllup eller en rund fødselsdag.
  2. Tag udgangspunkt i dig selv - hvor meget drak du selv, sidst du var til fest?
  3. Hvem er gæsterne? Der er stor forskel på, hvor meget mænd og kvinder drikker - mænd drikker typisk dobbelt så meget som kvinder. Unge voksne drikker mere end ældre voksne. Og er der mange, der skal køre hjem, har det også en betydning.

Vi håber disse råd kan hjælpe dig med at få bestilt den rette mængde drikkevarer til fest - og har du stadig brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

NemDrikke.dk

Nemdrikke.dk tilbyder hurtig levering af drikkevarer og sodavand på Sjælland, Fyn og i Jylland. Med vores kæmpe udvalg af drikkevarer kan du nøjes med at handle et sted.

Bestil online

Referencer

Lynhurtig levering

Vi leverer indenfor 24 timer på Sjælland, og indenfor 48 timer i resten af landet

Gratis levering

Gratis levering på Sjælland ved køb af min. 10 kasser. Kontakt os for at høre om muligheden for gratis levering til andre områder.

26 35 36 46 Skriv besked